Pillade lite i mitt Ph!


Jag har nu skapat en skrivbordsbakrund själv i mitt PH ^^ haha!

Jag är inte så nöjd med den men den får duga eftersom jag inte kunde hålla mig att få använda den! btw. jag kommer typ aldrig byta ;DD!

Så här ser det ut nu på mitt skrivbord x'P:



Så här ser den ut utan att jag har satt den på min skrivbordsskärm:


Lite enkel men endå!!! den betyder allt ;P

Photoshop: Adobe Photoshop Elements 8.0


Hoppning med älsklingen!

Jag har nu en glad nyhet att berätta och samt en dålig (:

Den glada är att jag har anmält mig till Maskerad hoppningen och jag ska vara Tomte och Farrago ska vara min ren typ x'd hade tänkt mig hoppa 70-80 cm på Farrago eftersom jag inte har hoppat han så mycket + att han har varit halt många ggr '-.- men det ser jag fram emot! Jag låvar att ta kort på oss (: men dock blir det min mamma som gör det elr någon annan.

Den dåliga nyheten då :/ Jag har nu bestämt mig att sluta hyra min älskling /: har varit tveksam länge om jag ska det och har nu bestämt mig att göra det.

Varför slutar jag? - Jo det är så att jag har stalltjänst 1 gång i veckan (på fredag) + så har man varannan helg antingen dubbel (alltså som t.ex lördag kväll + söndagmorgon) elr så har man 1 gång på helgen...och nu känner jag samt när jag ska börja i 8:an att jag verkligen inte hinner med att hyra en häst och ha stalltjänst så MYCKET! hinner verken vara med kompisar elr göra läxan ;/ en stalltjänst innebär att om man har på kvällen så ska man mocka ett stall med hästar och jag mockar 2 stall men det ena är lite mindre...och tsm blir det ca 17 hästar att mocka och samt strö med halm elr spån, och sedan är det mellanfodring ca vid 4 tiden och då ska man bara ge en tuss med hösilage...och sedan så kanske man måste tömma soporna + fylla på havre...så man kan säga att man nästan inte hinner och äta ens..och stalltjänsten börjar ungefär 3 och man kommer hem vid 8 tiden.
Jag vill gärna så jätte gärna fortsätta för jag älskar verkligen Farrago men har ej tid till något nu mer än att ha stalltjänst och vara i stallet...usch! det är så jobbigt att säga att när man har blivit förälskad i en häst och lixom vill inte släppa den så ska man sluta nu :(

Här kmr iaf bilder på Farrago <3







Fotograf: Elin Boström
Kamera: Nikon D5000 18-55mm


Bio imorrn ;DD

Äntligen dags att gå på bio imån den 2/2 - 11, filmen som jag och Lovisa (min kompis) ska se heter Love and other drugs! och nu är det så här att min favvo skådis är med där! OMG (:

I Love you Jake Gyllenhaal!

Här kommer lite (ehm många X'D) bilder på Jake! ;'o













'' Han är bara för AWESOME söööööt (: <3 ''


RSS 2.0